slide4.jpg

asko_norgescup.jpg

Vi i Norske Kokkers Landsforening Rogaland i samarbeid med Norske Kokkers Landsforening og ASKO Servering,  ønsker der igjen velkommen til Stavanger og ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger 2020. Vi har såvidt fått pakket bort julepynten og nyttårsrakettene er akkurat sendt opp, før vi møtes til en flott helg i Stavanger i lærlingenes tegn! Sette av helgen 10. og 11. janaur 2020 for ASKO Servering Norgescup.

Hvert år arrangerer Norske Kokkers Landsforening Rogaland ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitør lærlinger på vegne av Norske Kokkers Landsforening. I år bli konkurransen arrangert i en litt ny drakt, da vi har vært spå heldig å fått ASKO Servering inn som hovedsamarbeidspartner!

Her møtes framtidens fagutøvere til mesterskap. Det har blitt en tradisjon for NKL Rogaland å arrangere denne konkurransen som er en viktig arena for profilering av kokk og servitørfaget i Norge.

Vi er svært stolte av at den arrangeres i Stavanger. I 2020 er det 32. gangen det arrangeres i Stavanger.

Semifinaler og finaler avholdes hos vår samarbeidspartner gjennom flere år, Jåttå vgs. 10.-11. januar 2020.

Konkurransen har etter hvert blitt kjent som en utfordrende og lærerik konkurranse for framtidige kokker og servitører i Norge. Ikke minst er den også et viktig bidrag i arbeidet med framtidig rekruttering til våre yrker.

ASKO Servering Norgescup er også blitt litt av en publikumssuksess. Under konkurransen er vår store amfitribune fylt opp av publikum som følger nøye med og heier frem lærlingene som kjemper om pokalen. Og vil vil også i år by på ett flott prgram igjennom disse to dagene!

Spenningen er til tider intens!

Mer info om kokurransen og dommere vil komme etterhvert.

Fredag 10. januar vil også Tine Matcup bli avviklet.

Årets ASKO Servering Norgescup hotell vil i år igjen være Scandic Forus Hotel.

Iformasjon om semifinale- og finaleoppgaver for kokker vil bli lagt 01. september 2019! FØLG MED!!!!!

Vi i ASKO Servering Norgescup komiteen og NKL Rogaland ønsker dere alle hjertelig velkommen til Stavanger i januar 2020.

 

kmr logo.png

 

 

 NKL Sponsorer: gilde_farge.png prior_farge.png  asko_web.png

 tine_web.jpg

 elctrolux_lav.png  scandic red pms 1861.jpg  bama_ny 2013.jpg  sportex_ny logo 2013.jpg  

 

 

  tamahagane.jpg             culina.png   figgjo1.png

  ufs_logotype_rgb.png

 cridthvidt.jpg corinor ny 2012 for annonser2.jpg         

 gastronaut-logo (lavoppl.).jpg

pacojet5.jpg  

 

 

 form2.png  sfc logo_blue1.jpg  tork.jpg  valhrona.png  mathallen-logo.png  colorline.jpg  empakk-logo.png dunicmyk converted.jpg    
  logo matbyraèet impuls.jpg  2017_idun_industri_logo_eps1.jpg  santa-maria.jpg  meny_logo_ny_cmyk1.jpg  nho_reiseliv_rgb.png rv_logo_sort1.jpg  scanbox_logotype_payoff_rgb_eps1.jpg hc_logo1.jpg  
                
 Lokale Sponsorer  sterling logo_silver_web.png  lærlingskompaniet.jpg  rogaland-fylkeskommune-455-175.jpg  spv-ms-tile-wide.png NORSK RESTAURANTSKOLE
   norrøna.jpg  image001.jpg  servitã¸rlauget_logo_20191.jpg  solera_logo_uteliv_ farge til trykk_cmyk[2].png  evergood_kaffe_to_linjer sort.jpg
 Lokale støttespillere dekketbord-logo_2.png

 norengros kjosavik as logo.jpg

 ecolab.png  linde_plc_logo_1_srgb.jpg  tekstilvask_logo.png
 
Lokale restauranter :
Fish&cow/tango, Renaa, Herlige Stavanger Restauranter, Sabi Sushi